В Івано-Франківській області в обласному УМВС привітали працівників слідчих підрозділів

В Івано-Франківській області в обласному УМВС привітали працівників слідчих підрозділів

02.07.14 15:10 0 797
Своє професійне свято відзначають усі слідчі України, 51-ша річниця з дня створення слідчого апарату у системі МВС України. В обласному управлінні внутрішніх справ вшанували працівників слідчих підрозділів, а найкращих відзначили нагородами.

Розпочались заходи хвилиною мовчання за загиблими правоохоронцями на сході країни під час участі в АТО.

За сумлінне виконання службових обов’язків кращих слідчих нагородили грамотами, подяками та грошовими винагородами.

«Прийти в професію може будь-яка людина з юридичною освітою, а от працювати далі зможе не кожен - доведеться постійно стикатися з людським горем, витримає це тільки по-справжньому сильна людина» – зазначив перший заступник начальника УМВС – начальник слідчого управління в області полковник міліції Віталій Ільчишин.

Від імені колегії УМВС в Івано-Франківській області та себе особисто працівників слідчих підрозділів привітав т.в.о. заступника начальника УМВС підполковник міліції Руслан Воробйов та відзначив, що слідчі – це ті, на кого лягає великий психологічний тягар відповідальності за долі інших людей. У процесі роботи слідчі зобов’язані повно та об’єктивно досліджувати обставини: як ті, що викривають, так і ті, що виправдовують обвинуваченого, або ж пом’якшують чи обтяжують його вину. Руслан Анатолійович побажав здоров’я, щастя та успіхів, а ще бути шанованими та завжди відчувати поряд підтримку близьких людей.

Привітати працівників слідчих підрозділів прийшли також ті, хто не так давно передав свій безцінний досвід – ветерани органів внутрішній справ.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ