Тернопільські міліціонери продемонстрували справжній олімпійський дух

Тернопільські міліціонери продемонстрували справжній олімпійський дух

02.07.14 10:09 0 802
Майже тисяча тернополян від малого до великого прийшли у свій вихідний на Театральний майдан, аби відзначити Міжнародний Олімпійський день. Серед тих, хто продемонстрував свою фізичну форму та спортивну майстерність у святкових забігах, більше півсотні тернопільських міліціонерів.

Вперше Олімпійський день відзначили у 1949-го році. Тоді, 23 червня було створено Міжнародний Олімпійський комітет. Відтак, от уже 120 років, наприкінці червня по усьому світу відбуваються спортивні свята та масові забіги.

Тернополяни теж завжди охоче долучаються до цієї спортивної традиції. Примітно, що на дійство городяни приходять сім’ями. Дорослі – щоб на власному прикладі показати дітям переваги здорового способу життя, молодь – аби визначити найспритнішого, діти – щоб весело і цікаво провести час.

- Цьогоріч ми провели традиційні заходи, - розповів відповідальний секретар відділення НОК України Тернопільській області Валерій Кравчук, - це показові виступи наших місцевих спортсменів, які є чемпіонами України, Європи та світу з різних видів спорту. Також провели конкурси для дітей.

Кульмінацією свята стали легкоатлетичні забіги у різних вікових категоріях. Дистанцію у 600 метрів разом із тернополянами долав президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

У двох з чотирьох забігів взяли участь тернопільські правоохоронці. Міліціонери змагалися у вікових групах: 19-29 та 30-49 років.

- Мені дуже приємно привітати всіх із олімпійським святом, – звернувся зі сцени до тернополян спортсмен. - Я бажаю усім займатися спортом, бути успішними, і щоб наші хлопці та дівчата завжди перемагали та прославляли нашу державу.

Бігунів, котрі вибороли призові місця, нагородили медалями та відзнаками. Призи вручали активісти олімпійського руху.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Визначено фіналістів ...
Наступна новина: Страсбурзький суд ...

КОМЕНТАРІ