В Закарпатській області для неповнолітніх мукачівців відкрили новий спортзал

В Закарпатській області для неповнолітніх мукачівців відкрили новий спортзал

02.07.14 15:43 0 722
Правоохоронці Мукачева долучились до створення і відкриття спортивного залу для дітей соціально незахищених категорій. Неповнолітні віком до 16 років мають змогу безкоштовно займатись спортом у залі, обладнаному сучасними тренажерами.

З ініціативи громадської організації «Рідне Мукачево» у мікрорайоні «Паланок» цими днями відбулось урочисте відкриття та освячення спортзалу для неповнолітніх мукачівців. Ідея створення закладу належить керівнику організації Роберту Іванчо, який зазначив, що мета відкриття спортзалу - допомогти дітям проводити вільний час не на вулиці, а з користю в спортзалі.

Заклад має дві зали, обладнані різними тренажерами. Цікаво проводити дозвілля у закладі зможуть як зовсім маленькі мукачівці, так і дорослі. Зі слів активістів, які долучились до благородної справи, у залі постійно працюватиме тренер, який підбере для всіх охочих програму для заняття спортом.

Проте основна увага буде зосереджена на дітях з проблемних сімей. Робота з такими дітьми – нелегка праця, що вимагає індивідуального підходу і сталості. Зараз діти матимуть змогу займатись спортом у теплих обладнаних залах, що замінить їм вулицю, сигарети та алкоголь.

Під час відкриття і освячення Архієпископом Мукачівським і Ужгородським Владиком Феодором, бажаючих першим стати за спортивний тренажер - було немало. Дітвора була неймовірно рада новому спортзалу. Як зауважили правоохоронці, які так само активно займаються спортом, вони сподіваються, що цей запал у неповнолітніх мукачівців не згасне, адже як кажуть у народі: «У здоровому тілі, здорових дух».

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліціонери вилучили у ...

КОМЕНТАРІ