Сьогодні в Ужгородському райвідділі міліції працівники слідства в центрі уваги

Сьогодні в Ужгородському райвідділі міліції працівники слідства в центрі уваги

02.07.14 11:33 0 773
Своє професійне свято відзначають всі слідчі України, зокрема і в Ужгородському райвідділі міліції…

Хто такий слідчий? І що це за професія? Насправді дуже багато людей захоплювалися і захоплюються цією професією самі цього не підозрюючи. Адже хто не цікавиться сюжетами з оповідань про Шерлока Холмса? А дедуктивний метод, це лише одна складова зі складного і тривалого процесу розкриття злочину.

Та нажаль в реальному житті все не так легко і просто, як в оповіданнях… Насправді нашим слідчим доводиться стикатися з людським горем та труднощами, які вони щоденно успішно долають. А все це завдяки практичним та теоретичним навичкам, професіоналізму, а найголовніше те, що вони не бояться навчатись чомусь новому.

За злагоджену роботу в колективі та набуті навички слід подякувати очільнику слідчого відділення Ужгородського РВ УМВС Олександру Боднарчуку. Саме під його чітким керівництвом робота слідчих в райвідділі виконується на відмінно.

В цей святковий день хочеться подякувати всім і кожному хто не шкодуючи сил працює на благо нашої держави та її громадян, і щиро побажати працівникам слідства міцного здоров’я, благополуччя, творчих успіхів та невичерпної енергії для плідної праці на нелегкій професійній ниві. Хай доля збагачує життєвою мудрістю, енергією та натхненням.

Ганна ДАН,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Україна потребує ...

КОМЕНТАРІ