На Хмельниччині правоохоронці з'ясовують причини масштабної пожежі на курнику, внаслідок якої загинуло близько 250 тисяч птиці

На Хмельниччині правоохоронці з'ясовують причини масштабної пожежі на курнику, внаслідок якої загинуло близько 250 тисяч птиці

02.07.14 11:06 0 1178
Попередня причина займання — коротке замикання електропроводів, які здійснювали електропостачання до пташника. Більш обґрунтовано говорити про причини пожежі можна буде за результатами проведених експертиз.

По лінії «101» повідомлення про пожежу на території публічного акціонерного товариства «АВІС», що в селі Гуменці Кам’янець-Подільського району, надійшло близько 17.00 години. Зателефонував охоронець підприємства та повідомив про те, що з будівлі пташника молодої птиці № 1 іде густий білий дим.

На місце події терміново прибули усі екстрені служби, в тому числі і працівники Кам’янець-Подільського райвідділу міліції. Силами державної служби з надзвичайних ситуацій та добровільних дружин пожежу на площі 2050 кв.м. о 17.34 годині було локалізовано, а о 18.12 годині повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджена будівля пташника та технологічне обладнання. Загинуло близько 250 тисяч птиці. Ніхто з працівників підприємства не постраждав.

Попередня причина пожежі — коротке замикання електропроводів, які здійснювали електропостачання до пташника № 1. Сума завданих збитків встановлюється. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 «Умисне знищення або пошкодження майна» Кримінального кодексу України. В рамках розслідування призначено цілий ряд експертиз, за результатами яких можна буде більш обґрунтовано говорити про причини пожежі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як у Рівному відзначили ...
Наступна новина: Юрій Михальчишин: ...

КОМЕНТАРІ