Тернопільська обласна рада дотримала слова і надала потерпілим на Майдані грошову допомогу

Тернопільська обласна рада дотримала слова і надала потерпілим на Майдані грошову допомогу

02.07.14 09:26 0 1122
218 тисяч гривень з фонду Тернопільської обласної ради перераховано тим, хто постраждав, та сім’ям загиблих під час подій, що відбувалися упродовж грудня 2013 року – березня 2014 року в місті Києві.

До обласної ради надійшло 100 заяв від потерпілих. Усіх матеріали розглядала робоча комісія, до якої увійшли уповноважені різних фракцій обласної ради, представники департаментів охорони здоров’я та соціального захисту ОДА, громадських організацій. Комісія вирішила надати родинам загиблих по 10 тисяч гривень (п’ять сімей з Тернопільщини). Решта коштів розподілено між 95-тьма постраждалими. Сума одноразової допомоги визначалася у кожному конкретному випадку в залежності від важкості отриманих поранень, травм та захворювань.

«Тернопільська обласна рада дотримала слова і надала потерпілим на Майдані грошову допомогу, – зазначив голова Василь Хомінець.- Комісія дуже ретельно опрацювала усі надані матеріали, і 25 червня мною було підписане розпорядження про надання грошової допомоги постраждалим. Кошти уже надійшли на банківські рахунки».

Від 1 липня, кожен, хто звернувся за допомогою до обласної ради, може отримати кошти у територіальних відділеннях Ощадбанку в кожному районному центрі та у місті Тернополі. При собі необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Нагадаємо, робоча комісія працювала згідно із рішенням Тернопільської обласної ради від 17 квітня 2014 року №1685 «Про створення робочої комісії з надання разової грошової допомоги з фонду Тернопільської обласної ради жителям Тернопільської області з числа осіб, які постраждали, та сім’ям загиблих під час подій, що відбувалися упродовж грудня 2013 року – березня 2014 року в місті Києві».Рішення про надання допомоги постраждалим на Майдані депутати прийняли одностайно.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Відновлення роботи ...

КОМЕНТАРІ