Луганчани працевлаштувалися в Рівному

Луганчани працевлаштувалися в Рівному

02.07.14 15:57 0 734
Особливої уваги служби зайнятості потребують громадяни, які виїхали з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, південно-східних областей України. Адже ці люди опинилися в надскладних умовах, бо їм довелося покинути домівки, роботу, родичів, друзів. Спеціалісти міського центру зайнятості не стоять осторонь проблем цих людей, всіляко намагаються допомогти у працевлаштуванні тим, хто цього потребує.

Елла Олександрівна приїхала до Рівного з Луганщини. Одразу звернулася до міського центру зайнятості з метою пошуку роботи і отримала від фахівців повну інформацію про наявні вакансії, а також про інші послуги, які надає служба зайнятості. Їй видали направлення на працевлаштування на КП “Рівнеелектроавтотранс” на посаду кондуктора громадського транспорту. Через декілька днів Елла Олександрівна працевлаштувалась та приступила до роботи.

Галина Володимирівна теж залишила рідну домівку на Луганщині та приїхала з родиною до Рівного. Звичайно ж, нагальним стало питання працевлаштування. Звернувшись до центру зайнятості, вона зрозуміла, що не залишиться віч-на-віч зі своїми негараздами. Начальник відділу організації працевлаштування населення МЦЗ Алла Лисицька скерувала жінку на КП “Рівнеелектроавтотранс” на посаду кондуктора громадського транспорту, попередньо зателефонувавши начальнику відділу кадрів підприємства. Ознайомившись з умовами праці, Галина Володимирівна прийняла рішення влаштуватися на запрпоновану вакансію.

Нещодавно фахівці міського центру зайнятості спостерігали, як пані Елла зустрілася в приміщенні нашої установи, куди прийшла уточнити деякі питання, з ішою жінкою, яка теж приїхала з Луганщини. Коли вони з’ясували, що їх об’єднує спільна проблема, то спілкувалися між собою, наче рідні. А нам подумалося, ми ж усі - українці, одна - єдина велика родина, в якій кожен має допомагати та підтримувати одне одного. І фахівці міського центру зайнятості будуть робити все від них залежне, щоб полегшити непрості долі людей, котрі опинилися далеко від своєї малої батьківшини, та котрі мріють, як і всі ми, про щасливий завтрашній день.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівська область: у ...

КОМЕНТАРІ