В Івано-Франківській області у рейд по контролю залізничних колій

В Івано-Франківській області у рейд по контролю залізничних колій

02.07.14 08:09 0 1126
Днями працівники відділення Державтоінспекції по обслуговуванню Коломийського району провели рейд по контролю за станом утримання залізничних переїздів та дотримання водіями Правил дорожнього руху при переїзді залізничних колій із залученням представників засобів масової інформації. Під час рейду інспектори та журналісти спілкувалися з порушниками Правил дорожнього руху та власниками залізничних переїздів, у яких виявлено недоліки. Так працівниками ДАІ Коломийщини виявлено 3-ох порушників, які переїздили через залізницю з порушенням вимог ПДР, на власників переїздів складено 1 протокол та видано 1 припис. На разі інспектори ДАІ проводять контроль за усуненням виявлених недоліків, крім того до порушників вжито заходів адміністративного впливу.

Загалом по області з часу проведення оперативно-профілактичних заходів складено 67 протоколів про адміністративні правопорушення, з яких за ст.123 КУпАП – 65 (2 – за ч.2, 63 – за ч.1), за ст.127 ч.1-2. Виявлено та задокументовано 65 порушень правил проїзду залізничних переїздів, з них 1 порушення допущено водієм автобуса, яке зафіксували працівники ВДАІ з обслуговування Калуського району. Виявлено 2 порушення правил проїзду через залізничний переїзд на заборонний сигнал світлофора при закритому шлагбаумі, зокрема у Коломийському та Надвірнянському районах. Складено 16 протоколів на водіїв, які здійснювали обгін на залізничному переїзді, 47 – порушили вимоги дорожніх знаків або розмітки проїзної частини при під’їзді до залізничного переїзду. На Снятинщині виявлено 2 порушення, допущених пішоходами при переході залізничних переїздів.

А Державтоінспекція звертається до учасників дорожнього руху та застерігає, що такі порушення в основному закінчуються летальними наслідками. Тож перш ніж переїхати, чи перейти через колію, переконайтеся в цілковитій безпеці Ваших намірів. Будьте уважні та обережні, адже безпека залежить від кожного з нас.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Анотаційну дошку Ірині ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ