На Львівщині додаткову сесію ЗНО складатимуть 102 абітурієнти з Донбасу та Криму

На Львівщині додаткову сесію ЗНО складатимуть 102 абітурієнти з Донбасу та Криму

02.07.14 08:55 0 1094
Для складання додаткової сесії ЗНО на Львівщині перереєструвались 102 абітурієнти із Луганської та Донецької областей і Криму.

Про це 1 липня, на прес-конференції повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Нагадаємо, розпочалась додаткова сесія ЗНО. Абітурієнти пишуть тестування з географії.

Для додаткової сесії у Львові облаштували два пункти тестування: з 1 по 4 липня діятиме пункт тестування у ЗОШ №9 (вул. Коперника, 40), з 7 по 15 липня – у СШ №22, що на вул. Хімічній, 22. Щодня до 15 липня відбуватиметься один іспит.

«На відміну від попередніх років додаткова сесія триватиме два тижні і щодня буде один іспит. Минулоріч додаткова сесія тривала тиждень і було два іспити у день – до обіду і після обіду. Необхідність проведення додаткової сесії щодень пов’язана з тим, що цьогоріч на території Донецької та Луганської областей не була проведена основна сесія і усім абітурієнтам дали можливість до 20 червня перереєструватися у ті міста, де вони матимуть можливість перебувати у період з 1 до 15 липня», – розповіла Лариса Середяк.

Вона зазначила, що у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти зареєструвалось 182 особи: у Волинській та Рівненській областях тестування складатимуть по 40 абітурієнтів із Донбасу та Криму, на Львівщині – 102.

На час додаткової сесії абітурієнти, що складатимуть тестування у Львові, матимуть змогу жити безкоштовно у семи гуртожитках вишів разом із дорослими, які їх супроводжуватимуть. Лариса Середяк зазначила, що виші Львова надали для них 300 місць.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські слідчі ...
Наступна новина: На Львівщині тривають ...

КОМЕНТАРІ