Сидір Кізін: «Житомирські товаровиробники зможуть вийти на ринок ЄС завдяки переорієнтації на європейські стандарти якості»

Сидір Кізін: «Житомирські товаровиробники зможуть вийти на ринок ЄС завдяки переорієнтації на європейські стандарти якості»

02.07.14 11:49 0 755
Голова облдержадміністрації Сидір Кізін вважає, що підписання економічної частини Угоди про асоціацію з Європейським Союзом дало можливість Україні отримати дорожню карту руху в напрямку посилення співпраці з цією міжнародною організацією та стало важливим геополітичним рішенням. Про це він повідомив під час брифінгу для журналістів 1 липня. За словами очільника області, непідписання Угоди про асоціацію у 2013 році призвело до масових громадських акцій та зміни влади в нашій державі.

Сидір Кізін переконаний, що жителі Житомирщини мають великі сподівання на позитивні зміни в області. В першу чергу це пов’язано із тим, що місцеві товаровиробники зможуть вийти на ринок Євросоюзу завдяки переорієнтації на європейські стандарти якості продукції. Натомість органи влади будуть використовувати кращі практики роботи та успішно впроваджувати їх в життя.

Голова облдержадміністрації наголосив на тому, що житомирські сільгоспвиробники самостійно відкрили шлях до ЄС, експортуючи туди свою продукцію. Окрім цього, наш регіон багатий цінними природними ресурсами, а також може запропонувати свій потенціал у добувній та обробній галузях. Сидір Кізін переконаний, що для посилення економічної співпраці з ЄС нам варто створити належні умови, які влаштовуватимуть як вітчизняних виробників, так і європейських інвесторів та споживачів. У цьому контексті в області ведеться активна робота в напрямку розширення мережі технопарків.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дитячим ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ