Україна потребує суспільного телебачення – правдивої та справедливої інформації

Україна потребує суспільного телебачення – правдивої та справедливої інформації

02.07.14 11:37 0 780
Процес створення суспільного телебачення і радіомовлення – це реальні дії, щоби в Україні замість заскорузлої форми державного телебачення з'явилося нове якісне суспільне мовлення. На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час відкриття міжнародної конференції «Від державного мовлення до суспільних медіа» в Києві 1 липня. Участь у конференції беруть представники з усіх регіонів держави.

«Правда потрібна в першу чергу мільйонам українців, тим більше в ці складні часи, коли Україна знаходиться в стані реальної війни - мілітарної, економічної і не оголошеної, але надто ефективної - інформаційної», – наголосив Арсеній Яценюк.

«Місія суспільного мовлення – це відновлення правди, цінностей та свободи слова. Важливо, щоб державні органи влади відповідали чіткістю та прозорістю. Чітка дисципліна. Часові вимоги. Повинна бути вища цінність суспільного мовлення, а не власних амбіцій. Важливим принципом суспільного мовлення є спільна відповідальність», - прокоментувала у виступі на міжнародній конференції «Від державного мовлення до суспільних медіа» директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Марія Моісеєнко.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Очільник Берегівської ...

КОМЕНТАРІ