В Тернополі ігор Турський привітав переможців пейнтбольного турніру імені Романа Шухевича

В Тернополі ігор Турський привітав переможців пейнтбольного турніру імені Романа Шухевича

02.07.14 14:11 0 700
Традиційний турнір з пейнтболу імені командира Української повстанської армії Романа Шухевича відбувся у Тернополі 28 червня. Участь у турнірі взяли 13 команд з різних міст України, у тому числі – з Тернополя.

Перше місце та кубок Романа Шухевича у цьогорічному турнірі здобула команда з Івано-Франківська «IDDQD», друге – «Архангели», третє – «Спарта».

Від імені міського голови Тернополя Сергія Надала привітав учасників та переможців змагань секретар міської ради Ігор Турський: «Приємно, що даний турнір у Тернополі став традиційним та з кожним роком кількість його учасників збільшується. Знаменним є те, що цьогорічний турнір відбувається у День Конституції України. У переддень національного свята Україна врешті підписала Асоціацію з ЄС. Підписання Асоціації що трактує права громадян, є більш, ніж доброю ознакою. Цей знак дає нам віру у те, що ми обов'язково заживемо у начисто новій державі, що ми навчимось жити по праву та бути не байдужими, коли його порушують, навчимось бути носіями влади, відчувати відповідальність за Україну на своїй совісті. Ще раз вітаю усіх учасників змагань. Віри Вам, терпіння та Божого благословення».

Призерам та переможцям турніру Ігор Турський вручив цінні подарунки.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Кубок світу: Франція та ...

КОМЕНТАРІ