Відкритий чемпіонат міста Луцька з шашок

Відкритий чемпіонат міста Луцька з шашок

02.07.14 14:55 0 777
28-29 червня у Луцькому шахово-шашковому клубі «Біла тура» відбувся відкритий чемпіонат міста Луцька з шашок, присвячений Дню Конституції України.

До обласного центру взяти участь у відкритих змаганнях прибули спортсмени з Горохівського, Ківерцівського та Луцького районів.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих українських військових.

Найменшим учасником турніру виявився 10-річний Олександр Волох, представник Ківерцівського району. Майстри-ветерани шашкового спорту з цікавістю спостерігали за грою юного шашкіста, який вперше брав участь в дорослому турнірі. Олександр виправдав сподівання присутніх, показавши високий результат (набрав 5 залікових очок з 9 можливих) та виконав норматив першого спортивного розряду.

По завершенню змагань майстер спорту України з шашок Андрій Сорока зазначив, що турнір цікавий участю юного обдарування – грає позиційно, сміливо, відчувається, що юнак серйозно та з особливою цікавістю відноситься до занять улюбленим видом спорту.

За підсумками змагань перемогу здобув представник обласного центру, майстер спорту України Андрій Сорока, друге місце у кандидата в майстри спорту України, лучанина Петра Левчука, а третю сходинку довелося визначати за додатковими коефіцієнтами, адже порівно очок завоювали Федір Доманський та Ігор Дзюба з Луцька. За коефіцієнтом Бухгольця третє місце надано Ігорю Дзюбі.

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами та призами від комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради. Спеціальний приз отримав наймолодший учасник змагань Олександр Волох.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НАДХОДЯТЬ КОШТИ НА ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ