В Луцьку світлій пам’яті героя Володимира Прокопчука

В Луцьку світлій пам’яті героя Володимира Прокопчука

02.07.14 10:43 0 1165
Перший місяць літніх канікул міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завершив фінальними іграми з футболу «Шкіряний м’яч» серед команд клубів за місцем проживання за програмою спартакіади міста (V група). Змагання відбувалися за підтримки міжнародного проекту «FAIR PLAY – Чесна гра», який запроваджено в нашому місті і під егідою якого проводиться чимало спортивно-масових заходів.

Минулого тижня найзапекліші футбольні баталії розгорнулись у старшій віковій групі (1998-1999 р.н.).

Стабільну і якісну гру впродовж усіх ігрових днів показали футболісти з клубу за місцем проживання «Олімпія». Вони і посіли почесне перше місце. Друге і третє місця зайняли відповідно команди клубів «Стріла» та «Лучеськ».

В останній день змагань, 27 червня, члени команди клубу за місцем проживання «Стріла» присвятили свою фінальну гру за І-ІІ місце світлій пам’яті солдата, водія-механіка 51-ї механізованої бригади, героя Володимира Прокопчука, який загинув 23 травня в бою з терористами під Волновахою на сході України. Скромний, вихований хлопець з 2001 року був активним учасником спортивних змагань цього клубу. Особливо Володя відзначився в змаганнях з футболу «Шкіряний м’яч» серед клубів за місцем проживання. З командою з району ДПЗ він неодноразово виборював призові місця на міських змаганнях.

Світла пам'ять про Володимира надовго залишиться у серцях його товаришів і вихованців клубу «Стріла», а його мужність стане прикладом для підростаючого покоління спортсменів.

Пам’ятаємо, шануємо. Слава Герою!

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ