У Львівській області завтра відбудеться захист програм, розроблених інститутами громадянського суспільства

У Львівській області завтра відбудеться захист програм, розроблених інститутами громадянського суспільства

02.07.14 17:04 0 717
2 липня 2014 року о 15.00 год. в прес-центрі ТРК «Львів» (вул. Князя Романа 6, 2 поверх) відбудеться відкритий захист програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2014 – 2018 роки та Обласної програму відзначення у Львівській області свят державного, регіонального, місцевого значення, пам’ятних дат та історичних подій на 2014-2016 роки у 2014 році.

На розгляд конкурсної комісії буде представлено 28 програм (проектів, заходів) розроблених інститутами громадянського суспільства, які були допущені до ІІ етапу конкурсу. Захищати програми (проекти, заходи) будуть керівники та уповноважені представники організацій за такими критеріями:

• відповідність зазначеним у конкурсній документації цілям та пріоритетним завданням;

• очікувана результативність програми (проекту, заходу), у тому

числі наявність конкретних результативних показників виконання

програми.

• рівень кадрового та матеріально-технічного забезпечення, необхідного для виконання програми (реалізації проекту, заходу), досвід діяльності у відповідній сфері.

• відповідність запланованих заходів програми (проекту, заходу)

поставленій меті програми (проекту, заходу).

• наявність можливості продовження виконання програми (реалізації проекту, заходу) або здійснення подібних заходів після припинення фінансування за рахунок бюджетних коштів.

Матеріали проведення конкурсу програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2014 – 2018 роки та Обласної програми відзначення у Львівській області свят державного, регіонального, місцевого значення, пам’ятних дат та історичних подій на 2014-2016 роки у 2014 році розміщені на офіційному сайті обласної державної адміністрації за посиланням

http://loda.gov.ua/oda/hromadyanske-suspilstvo/zahody-zi-spryyannya-rozvytku-hromadyanskoho-suspilstva/finansova-pidtrymka-prohram-i-proektiv-rozroblenyh-hromadskymy-orhanizatsiyamy

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Житомирські десантники в ...

КОМЕНТАРІ