Ірина Сех обговорила з в.о. Міністра оборони України питання забезпечення третього батальйону територіальної оборони Львівщини

Ірина Сех обговорила з в.о. Міністра оборони України питання забезпечення третього батальйону територіальної оборони Львівщини

02.07.14 10:40 0 1147
1 липня голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех та народний депутат України Михайло Блавацький зустрілися з виконувачем обов’язків міністра оборони Михайлом Ковалем з приводу забезпечення третього батальйону територіальної оборони Львівщини.

Голова ЛОДА поінформувала керівника міністерства про те, що батальйон не забезпечений засобами особистого захисту.

Зокрема, Ірина Сех повідомила про те, що з обласного бюджету було виділено на потреби батальйону 1 мільйон гривень. Однак розпорядник коштів не зумів швидко та ефективно їх використати. Зокрема, було закуплено неякісні черевики для особового складу батальйону. Зараз це питання вивчає спеціально створена комісія. Також Ірина Сех наполягала, щоб не відряджати батальйон на схід без особистого захисту для бійців – без касок і бронежилетів.

В. о. міністра оборони погодився з тим, що необхідно закупити бронежилети та каски для особового складу батальйону. Також необхідно придбати якісне взуття та теплий одяг.

На рівні Міністерства оборони буде сформовано комісію, яка розслідуватиме порушення при закупівлі спорядження для військових третього батальйону територіальної оборони. Ірині Сех пообіцяли, що впродовж двох днів бійці отримають нові черевики та куртки.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головою Європарламенту ...
Наступна новина: В Луцьку світлій пам’яті ...

КОМЕНТАРІ