На Закарпатті міліція вилучила арсенал незареєстрованої зброї

На Закарпатті міліція вилучила арсенал незареєстрованої зброї

02.07.14 10:25 0 731
Серед вилученого – близько півсотні одиниць холодної зброї та кілька – вогнепальної, а також приладдя для виготовлення наркотиків.

Днями до чергової частини Берегівського РВ УМВС надійшло повідомлення від начальника охорони одного з місцевих підприємств про те, що невідома особа біля прохідної заводу погрожує предметом, зовні схожим на гранату.

Отримавши таке повідомлення, співробітники карного розшуку Берегівської міліції на чолі з очільником райвідділу Миколою Курицею виїхали на місце події. Там було затримано 34-річного раніше судимого мешканця м. Берегово, який вже декілька разів потрапляв до поля зору правоохоронців. Під час проведення слідчо-оперативних дій працівники міліції вилучили предмет, зовні схожий на гранату типу Ф1, та 2 одиниці холодної зброї.

В подальшому працівники міліції провели ще і огляд помешкання молодика, де виявили та вилучили арсенал зброї різного типу. Серед вилученого – 48 кинджалів та ножів, 2 кастети, 1 револьвер, пневматичний пістолет, 2 пакети з речовиною, схожою на коноплю, 7 пристроїв для виготовлення наркотичних засобів та шприц із залишками невідомої речовини.

Вилучені речові докази направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області для проведення експертизи.

Крім того, правоохоронці не виключають, що цей громадянин може бути причетний до підпалу одного з місцевих кафе, який стався 27 червня.

На теперішній час вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: у дитячому ...
Наступна новина: У Волинській області через ...

КОМЕНТАРІ