На Хмельниччині правоохоронці затримали директора школи під час отримання хабара

На Хмельниччині правоохоронці затримали директора школи під час отримання хабара

03.07.14 20:20 0 1067
Претендентка на посаду вчителя іноземної мови за працевлаштування в навчальному закладі змушена була заплатити директору 200 доларів США, а також підготувала продуктовий набір на суму понад 1200 гривень.

44-річна очільниця навчального закладу вимагала та отримала у 32-річної претендентки на посаду вчителя іноземної мови хабар за направлення подання на неї до відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Правоохоронці «взяли» директора школи в той час, коли потерпіла передала їй 200 доларів США, а також продукти харчування та спиртні напої на загальну суму 1260 гривень. Усі речові докази вилучено.

Як повідомив начальник Новоушицького РВ УМВС Сергій Яценко, підозрюваній оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України.

Подібні дії караються позбавленням волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Києві попрощалися з ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ