У Львівській області свободівці Городоччини передали гуманітарну допомогу військовим з Яворова

У Львівській області свободівці Городоччини передали гуманітарну допомогу військовим з Яворова

03.07.14 19:48 0 1123
27 червня 2014 року заступник голови райдержадміністрації, голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Городоцькій міській раді Тарас Орнат та депутат Городоцької міської ради свободівець Володимир Желих з гуманітарною допомогою відвідали військову частину 0998 (24-ту окрему механізовану Залізну бригаду імені Данила Галицького), що розташована в Яворові. Свободівці за зібрані громадою кошти закупили для військових комплекти форми, матраци, дощовики, засоби гігієни, медикаменти.

"Кошти збирала громада Городоцького району, також залишилася частина грошей з часів Революції гідності, коли люди жертвували на підтримку Майдану. За всі ці кошти і закупили 40 комплектів військової форми, матраци, дощовики, медикаменти, засоби гігієни. Крім того, люди передали чимало продуктів харчування, які ми передали армійцям", – розповів Тарас Орнат.

Представники Городоччини зустрілися з начальником штабу полковником А. Шевченком, який розповів про потреби військових та проходження підготовки мобілізованих громадян.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: у ...
Наступна новина: Доповідна записка про стан ...

КОМЕНТАРІ