У Львові засудили посадовця, який одержав неправомірну вигоду

У Львові засудили посадовця, який одержав неправомірну вигоду

03.07.14 21:09 0 1067
Галицький районний суд міста Львова засудив посадовця Львівської регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 4100 доларів США.

У лютому цього року, працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області викрили на «гарячому» завідувача одного з відділів Львівської регіональної служби державного ветеринарного-санітарного контролю під час одержання неправомірної вигоди.

Посадовець вимагав та одержав неправомірну вигоду у розмірі 4100 доларів США за надані ним послуги. У зловмисника працівники міліції грошові кошти вилучили.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Галицький районний суд міста Львова визнав винним посадовця у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 14 тисяч гривен із спеціальною конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УБОЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Італії завершилася ...
Наступна новина: Закарпаття: перечинські ...

КОМЕНТАРІ