Йосиф Ситник: «Прозорість проектів у сфері енергоефективності – це крок до ощадного використання бюджетних коштів»

Йосиф Ситник: «Прозорість проектів у сфері енергоефективності – це крок до ощадного використання бюджетних коштів»

03.07.14 16:58 0 1090
2 липня перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Йосиф Ситник взяв участь у зустрічі з старшим менеджером Програми розвитку ООН Оксаною Ремігою та міжнародним менеджером Проекту місцевого регіонального розвитку Джейсінхом Сахом.

Під час зустрічі було обговорено подальші етапи здійснення на Львівщині Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІ», зокрема питання підвищення рівня енергоефективності.

Йосиф Ситник зазначив, що ЛОДА вивчає процедуру створення кластера з енергоефективності. Зокрема, законності створення Західноукраїнського енергетичного кластеру та участі у цьому процесі представників Львівської облдержадміністрації.

Дж. Саха проінформували, що ЛОДА запрошує до участі у формуванні кластерів енергоефективності та проведеня енергоаудиту у бюджетній сфері представників енергетичного та інших бізнес-середовищ, університети, профільних експертів та науковців. «Це, – за словами Йосифа Ситника, – сприятиме ефективному і прозорому використанню, як бюджетних коштів, так і ресурсів міжнародних програм».

Також перший заступник голови ЛОДА повідомив, що на конкурсній основі будуть створені громадський портал та інтерактивна карта відновлюваних джерел енергії, об’єктів енергоспоживання. Все це стане складовою частиною сайту ЛОДА або ЛОР, з метою динамічного інформування громад та генерування інноваційних ідей.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Ужгородщині поки ...

КОМЕНТАРІ