У Львівській області відбувся міжнародний науково – практичний семінар “Управління об’єктами Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО”

У Львівській області відбувся міжнародний науково – практичний семінар “Управління об’єктами Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО”

03.07.14 15:04 0 1075
У відповідності з планом спільної діяльності між Львівською обласною державною адміністрацією, Державним історико-архітектурним заповідником у м. Жовкві, Національним Інститутом Спадщини (Варшава) 23-26 червня 2014р. відбувся міжнародний науково – практичний семінар «Управління об’єктами Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО «Дерев’яні церкви регіону польських та українських Карпат» Львів Новий Сонч (Польща) – Бардеїв (Словаччина)».

У роботі семінару з української сторони взяли участь представники Міністерства культури України, відділу охорони культурної спадщини та культурних цінностей Львівської облдержадміністрації, Державного історико-архітектурного заповідника у м. Жовкві, Закарпатської та Івано-Франківської облдержадміністрацій, настоятелі храмів с. Матків Турківського району та у м. Жовкві.

За результатами роботи семінару окреслено кроки з реалізації програми «Управління об’єктами Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО «Дерев’яні церкви регіону польських та українських Карпат» та координації роботи спільного українсько-польського органу з управління об’єктами, які увійшли до Світової спадщини ЮНЕСКО.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іран постачає Іраку ...
Наступна новина: В Луцьку працівники ЖКП № 3 ...

КОМЕНТАРІ