Хмельниччина: у Новоушицькому районі правоохоронці «на гарячому» затримали директора школи під час отримання хабара

Хмельниччина: у Новоушицькому районі правоохоронці «на гарячому» затримали директора школи під час отримання хабара

03.07.14 15:31 0 1067
Претендентка на посаду вчителя іноземної мови за працевлаштування в навчальному закладі змушена була заплатити директору 200 доларів США, а також підготувала продуктовий набір на загальну суму 1260 гривень.

44-річна очільниця навчального закладу вимагала та отримала у 32-річної претендентки на посаду вчителя іноземної мови хабар за направлення подання на неї до відділу освіти, молоді та спорту райадміністрації.

Правоохоронці «взяли» директора школи «на гарячому» під час передачі їй потерпілою грошових коштів в сумі 200 доларів США, а також продуктів харчування та спиртних напоїв на загальну суму 1260 гривень. Усі речові докази вилучено.

Як повідомив начальник Новоушицького РВ УМВС Сергій Яценко, підозрюваній оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ