Допомогти українському війську грошима закликав депутатів обласної ради начальник філії Тернопільського обласного управління Ощадбанку Ярослав Соляр

Допомогти українському війську грошима закликав депутатів обласної ради начальник філії Тернопільського обласного управління Ощадбанку Ярослав Соляр

03.07.14 17:12 0 1067
Він поінформував депутатський корпус про те, що вже випущено цінні папери, а саме Казначейські зобов’язання України “Військові”. Купуючи їх, люди матеріально підтримають збройні сили, а через два роки придбані сертифікати зможуть обміняти назад на свої гроші і, крім цього, отримати відсотки.

До слова такі сертифікати вже придбали голова обласної ради Василь Хомінець, перший заступник Сергій Тарашевський та заступник голови Олег Боберський.

Очільник облради закликав колег депутатів підтримати армію та придбати Казначейські зобов’язання України “Військові”.

Довідково:

Казначейські зобов’язання – це цінні папери, які випускає держава для цільового залучення грошей від населення. У випадку зобов’язань “Військових”, випущених у травні цього року, – вони спрямовані виключно на фінансування потреб армії. За дорученням мінфіну їх реалізує “Ощадбанк”. Сертифікати цих казначейських зобов’язань, номіналом у тисячу гривень, перебуватимуть у обігу 24 місяці та продаються в усіх відділеннях ощадного банку України. Купивши нині такий сертифікат, або кілька, через два роки придбане можна буде обміняти на гроші, окрім цього передбачено дохід у 7% річних. Виплата відсотків – щопівроку за відривними купонами при сертифікаті. Така практика обігу казначейських зобов’язань не нова. По закінченні обігу цінних паперів, спрямованих на підтримку війська, а це травень 2016 року, люди матимуть ще рік часу аби обміняти сертифікати на свої гроші.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ