На Волині УБОЗівці затримали групу, яка займалася незаконним видобутком бурштину

На Волині УБОЗівці затримали групу, яка займалася незаконним видобутком бурштину

03.07.14 19:13 0 1117
Тріо чоловіків мали при собі спеціальне обладнання і близько 300 грамів сирцю.

Відпрацьовуючи оперативну інформацію, працівники УБОЗ УМВС України у Волинській області поблизу селища Маневичі затримали групу у складі трьох осіб, яка незаконно займалася видобутком бурштину.

– Під час затримання виявлено два вантажних автомобіля із спорядженням для видобутку бурштину, зокрема перероблені автомобільні двигуни з пожежними рукавами, – розповів виконувач обов’язків начальника УБОЗ Григорій Рубчук. – Окрім того, у транспортних засобах було кілька каністр із пальним та водою, приладдя для ремонту двигунів. В одного з затриманих під час особистого обшуку виявлено близько 300 грамів бурштину-сирцю.

За фактом незаконних дій спритників розпочате кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Члени злочинної групи, до складу якої входять мешканці Рівненської та Волинської областей віком від 23-х до 32-х років, можуть опинитися за ґратами на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

До уваги громадян! Якщо вам відомі факти кримінальної та адміністративної корупції, просимо звертатися до УБОЗ УМВС України у Волинській області за телефоном: (0332) 25-40-69 (цілодобово).

Телефон довіри з питань боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинність МВС України – 097-220-31-16; електронна скринька довіри - http://www.guboz.gov.ua/corrupt.html.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами УБОЗ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ