Хмельницька область: вогнеборці ліквідували 2 пожежі в господарчих будівлях

Хмельницька область: вогнеборці ліквідували 2 пожежі в господарчих будівлях

03.07.14 17:58 0 1115
1 липня о 19:50 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в господарчій будівлі у с. Городище. Власник, який помітив дим із споруди, швидко кинувся виводити домашню птицю з приміщення та самостійно гасити пожежу.

Рятувальники, які прибули за викликом, о 20:39 повністю ліквідували пожежу, що, ймовірно, виникла через коротке замкнення електромережі. Вогнем пошкоджено покриття та знищено перекриття на площі 24 кв. м.

Збитки встановлюються. Нещасних випадків на пожежі не було.

Того ж дня, виникла пожежа в господарчій будівлі у с. Женишківці Віньковецького району. Власниця, яка о 22:37 зателефонували до Служби порятунку «101», сповістила, що на території її приватного дворогосподарства горить надвірна споруда.

Першими до місця виклику прибули вогнеборці місцевої пожежної охорони с. Женишківці, які оперативно розпочали локалізацію пожежі. Також не забарилися працівники 27-го державного пожежно-рятувального поста смт. Віньківці, які о 23:14 остаточно ліквідували пожежу.

Вогнем знищено дерев’яне покриття площі 20 кв. м та 1 т сіна, пошкоджено внутрішнє облицювання стін, вікна, дерев’яне покриття.

Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося врятувати від знищення полум’ям два поруч розташовані сусідські житлові будинки та 1 т кормів.

Причина пожежі та збитки завдані нею встановлюються. Нещасних випадків не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Відійшов у вічність ...

КОМЕНТАРІ