Історія Росії зараз народжується в Україні, – журналіст The New Times

Історія Росії зараз народжується в Україні, – журналіст The New Times

03.07.14 21:16 0 1164
Росіянам вбивають у голову матрицю 1941 року. У ролі молотків для цього слугують такі телеканали, як «Перший», «Росія», «НТВ» тощо. Відтак для громадян Росії українці – німецько-фашистські загарбники.

Таку думку висловив журналіст The New Times (м. Москва, Росія) Павєл Казарін під час політичного ток-шоу «Прямим текстом. Бліц» (щовівторка о 23:00 на телеканалі ZIK).

«Російський медіа-простір напряму залежний від вищих чинів влади. Тому, якщо завтра керівництво країни по-іншому говоритиме про ту чи іншу ситуацію – на російських телеекранах буде зовсім інша мозаїка», – переконаний учасник програми.

Однак Російській Федерації таки доведеться змінювати свою медіакартинку. Бо ж їхні прибічники з «ДНР» і «ЛНР» вже починають становити загрозу.

Гість акцентує: «Путіну не потрібні ані Донбас, ані Крим. Йому потрібна вся України. Але вона має бути ручною».

Жителів Східної України, на думку учасника програми, можна сміливо називати своєрідним конструктором. Наприклад, якщо завтра вони прокинуться в російському Донбасі, то будуть громадянами Росії. Якщо ж залишаться в українському Донбасі – то будуть українцями, щоправда, «з певним скрипом вони залишаться громадянами України».

На завершення Павєл Казарін зазначив, що в Росії залишилось зовсім мало видань, у яких не соромно було б працювати.

Журналіст радить: «Історія Росії зараз народжується в Україні. Для того, щоб зрозуміти, яке майбутнє в Російської Федерації, журналістам потрібно глянути на шню ситуацію в Україні».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку з 1 липня 2014 ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ