На Волині до місцевих скарбниць у І півріччі сплачено більше 582 мільйонів платежів

На Волині до місцевих скарбниць у І півріччі сплачено більше 582 мільйонів платежів

03.07.14 18:17 0 1070
Протягом шести місяців 2014 року місцеві бюджети на Волині отримали 582,2 мільйона гривень податкових платежів. Це на 1,7 відсотка більше, як торік. А загалом сума надходжень до місцевих скарбниць Волині у першому півріччі цього року перевищує минулорічні показники на 9,8 мільйона гривень .

Таким чином, за підсумками І півріччя 2014 року на Волині зафіксовано позитивну динаміку в наповненні місцевих скарбниць.

«Стабільні надходження місцевих скарбниць – це, в першу чергу, сплачені 440 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб із заробітної плати та інших доходів працюючих волинян. Окрім того, завдячуємо підприємцям-спрощенцям, які сплатили 51,5 мільйона гривень єдиного податку», - зазначив в.о. начальника ГУ Міндоходів у Волинській області Віталій Чуй.

За словами керівника ГУ відомства в області, саме динаміка сплати таких бюджетоутворюючих податків, як ПДФО та єдиного податку, дозволяє з певним оптимізмом прогнозувати ритмічні надходження у місцеві бюджети до кінця року.

«В складних умовах економічної нестабільності фахівці Міндоходів докладають усіх зусиль для того, щоб забезпечити бюджети усіх рівнів коштами. Завдяки конструктивному діалогу з бізнесом та постійному вдосконаленню процесу адміністрування податків виконання завдань із забезпечення коштами бюджетів громад – на належному рівні», - підкреслив Віталій Чуй.

Довідково: місцеві скарбниці Волині найбільш значимі надходження отримують від ПДФО, єдиного податку, плати за землю, збору за спец- використання лісових ресурсів.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: у прокуратурі ...
Наступна новина: На Тернопільщині під час ...

КОМЕНТАРІ