У неділю у Львові – показ мод вживаного одягу і гаражний розпродаж

У неділю у Львові – показ мод вживаного одягу і гаражний розпродаж

03.07.14 20:32 0 1120
У неділю, 6 липня, о 16.00 у Львові у Музеї ідей (вул. Валова, 18а) відбудеться показ мод вживаного одягу, який львів’яни передали у спільноту взаємодопомоги «Емаус-Оселя», та гаражний розпродаж.

Про це повідомили у спільноті взаємодопомоги «Емаус – Оселя», яка спільно з імідж-театром «Пані Кураж» уже втретє проводить показ.

Як зазначають організатори, для показу вони обрали незвичний, ексклюзивний та цікавий одяг.

«Такий різноманітний одяг поєднає і різних людей – мешканців, волонтерів та друзів «Оселі», створюючи клаптик за клаптиком єдиний печворк», – додали вони.

Перед показом відбудеться презентація документального фільму, який продемонструє весь процес функціонування контейнерів, та детально розповість про те, що відбувається з речами після того, як вони потрапляють в контейнери.

Після показу відбудеться гаражний розпродаж від «Емаус-Оселі». За невелику пожертву можна буде придбати одяг, посуд, взуття, цікаві старі книги і, звичайно, зроблені власними руками покривала-печворки.

Кошти, зібрані під час розпродажу, передадуть осередку підтримки бездомних та на закупівлю контейнера для одягу новоствореної спільноти з Дрогобича «Наша хата»

Нагадаємо, що у листопаді минулого року у Львові були встановлені перші в Україні контейнери для одягу, взуття та книг. Речі, які львів’яни віддають, «Оселя» передає на потреби бездомних та малозабезпечених сімей, частину реалізує у благодійних крамничках, заробляючи таким чином на соціальні проекти організації.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українські та польські ...
Наступна новина: Луцька ОДПІ: перестали бути ...

КОМЕНТАРІ