У Хмельницькому 16-річний юнак покінчив життя самогубством, вистрибнувши з даху дев'ятиповерхівки

У Хмельницькому 16-річний юнак покінчив життя самогубством, вистрибнувши з даху дев'ятиповерхівки

03.07.14 18:07 0 1127
Слідство показало, що хлопець заздалегідь готувався до такого кроку: знищив особисті речі, які могли б про нього нагадувати, підготував костюм та гроші на похорон, залишив кілька посмертних записок…

Близько 11.40 години до чергової частини Хмельницького міського відділу міліції надійшло повідомлення про виявлення трупа по вулиці Проскурівського Підпілля. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що потерпілим виявився неповнолітній хмельничанин. При зовнішньому огляді тіла слідів насильницької смерті виявлено не було. Труп дактилоскоповано та направлено на судово-медичну експертизу.

Як виявилось під час слідства, потерпілий готувався до самогубства заздалегідь. Юнак позбавився всіх власних речей, які б могли нагадувати про його існування: знищив фотоальбом, записники, особисті кружку та тарілку, і навіть демонтував турнік, на якому займався фізкультурою. При перевірці правоохоронцями інтернет-мережі стало відомо, що свою сторінку в одній із соціальних мереж потерпілий видалив, але в історії браузеру прослідковується пошук інформації про те, як здійснити суїцид.

Під час огляду місця події, а саме даху будинку, було вилучено посмертну записку, в якій дослівно було написано таке: «Тик-так, тик-так… Время пришло. Последнее желание … а пусть моё тело кремируют. Почему бы и нет?» Також правоохоронці вилучили рюкзак, в якому знаходилась електронна книга та ключі від квартири. До речі, проживав він у іншому місці. До цієї багатоповерхівки прийшов, очевидно, у пошуках відчиненого даху.

В квартирі самогубця було знайдено ще одну записку з досить прозаїчним проханням до матері повернути підручники до шкільної бібліотеки. «Наверное, не стоило их брать», — написав хлопець. Посеред кімнати на кріслі юнак акуратно склав одяг для поховання: чорний костюм, білу сорочку, краватку та туфлі, поруч із одягом він залишив 950 гривень на похорон.

Друзі та знайомі хлопця говорять, що він мав позитивний та спокійний характер, у школі досить добре навчався і майже ніколи не конфліктував.

Слідчим відділом Хмельницького МВ УМВСУ в області вирішується питання щодо внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ІТТ в Ужгороді ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ