Волинь: голова Іваничівської районної ради відвідав бійців 51-ї ОМБ на Донеччині

Волинь: голова Іваничівської районної ради відвідав бійців 51-ї ОМБ на Донеччині

03.07.14 20:41 0 1222
27 червня 2014 року голова Іваничівської районної ради свободівець Віктор Вілентко доставив понад 20 тонн продуктів харчування у селище Дачне Донецької області, де зараз дислокується 51 окрема механізована бригада (ОМБ).

Напередодні протягом двох днів з ініціативи Віктора Вілентка та голови Іваничівської РДА свободівця Андрія Бадзюня тривав збір продуктів харчування для потреб армії у сільських радах Іваничівщини. За цей час вдалося зібрати понад 20 тонн продуктів – в основному консервації, круп, цукру. Підприємець Петро Супронюк безоплатно надав автомобіль для перевезення вантажу, а доставив його у Дачне особисто голова райради Віктор Вілентко.

У Дачному усі продукти харчування за побажанням військовослужбовців було роздано польовим кухням, а не залишено на складі.

"Під час зустрічі з солдатами вивчив питання необхідності підвезення їм інших речей. Їм вкрай необхідні засоби особистої гігієни. Неврегульованим є питання ремонту військової техніки на місцях дислокації. Є фахівці, але немає ремонтних інструментів. Загалом бойовий дух військових на високому рівні", – зазначив Віктор Вілентко.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі виявлено 3 ...
Наступна новина: НАДХОДЯТЬ КОШТИ НА ...

КОМЕНТАРІ