На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському дружнє застілля закінчилось грабежем

На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському дружнє застілля закінчилось грабежем

03.07.14 19:29 0 1126
Днями дільничні інспектори встановили особу грабіжника, який відкрито викрав телефон і здав його в ломбард аж за 32 гривні. За свій необдуманий вчинок чоловік постане перед судом.

Із заявою про заволодіння у неї мобільним телефоном до Кам’янець-Подільського міського відділу міліції звернулась 27-річна кам’янчанка. Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

— Проведеною перевіркою було встановлено, що злочин скоїв 24-річний кам’янчанин, який того вечора випивав разом із потерпілою в її помешканні, — розповів дільничний інспектор міліції Денис Башинський. — Пообіді чоловік разом із друзями прийшов до неї в гості. Спочатку все було добре: розмовляли, випивали, потім вийшли у двір. Саме там гість попросив мобільний аби викликати таксі, однак телефон не повернув, а втік, незважаючи на прохання жінки. Того ж вечора телефон здав до ломбарду та отримав за нього 32 гривні.

Слідчий готує провадження для передачі до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт до двох років, або позбавлення волі до чотирьох років. Міру відповідальності чоловіку визначить суд.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ