Сидір Кізін на прощанні з житомирським десантником: «Наші воїни - герої!»

Сидір Кізін на прощанні з житомирським десантником: «Наші воїни - герої!»

03.07.14 18:26 0 1119
Україна продовжує втрачати своїх доблесних синів, які героїчно гинуть поблизу східного кордону нашої держави, відстоюючи територіальну цілісність Батьківщини, а також право кожного із нас жити в незалежній, вільній, мирній та спокійній країні. 2 липня в різних українських містах і селах проведуть в останню дорогу 6 загиблих протягом 26 – 28 червня військовослужбовців із 95-ї окремої аеромобільної бригади.

На Житомирщині попрощаються із 4 військовими, серед яких:

сержант Коган Андрій Ігорович, 1984 року народження, залишилися батьки, дружина та син;

старший солдат Добрянський Максим Сергійович, 1986 року народження, залишилися батьки та сестра;

сержант Закусило Олександр Іванович, 1974 року народження, залишилися мати та 4 брати;

рядовий Ващук Ігор Олександрович, 1994 року народження, залишилися батьки та сестра.

Окрім цього, поховають ще 2 військовослужбовців з 95-ї окремої аеромобільної бригади в інших регіонах держави: уродженця Чернівецької області – солдата Бондара Петра Степановича, 1976 року народження, який залишив матір, сестру, дружину та доньку й жителя Вінниччини – молодшого сержанта – Ординського Леоніда Івановича, 1973 року народження, залишилися батьки, дружина та син.

Під час прощання в обласному центрі з сержантом Андрієм Коганом голова облдержадміністрації Сидір Кізін зазначив: «З життя продовжують іти найкращі воїни. Прикро, що вони загинули саме під час перемир’я. Але Президент продовжив АТО. Ворог, який підступно напав на нашу землю і вбиває українців, буде знищений. І ми разом зробимо все, щоб це сталось якнайшвидше».

Перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков наголосив на тому, що всі територіальні громади Житомирщини сумують разом із рідними та близькими загиблих. Він закликав жителів області до злагоди, взаєморозуміння та об’єднання для допомоги військовослужбовцям, які гідно охороняють нашу Батьківщину.

Вічна слава героям!

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Після втручання Сидора ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ