В Закарпатській області злодюжку затримали у храмі

В Закарпатській області злодюжку затримали у храмі

03.07.14 15:22 0 1129
У церкві «на гарячому» вірниця затримала кишенькову злодюжку, яка намагалась з її сумочки витягнути гаманець. На місце одразу прибули правоохоронці, які впізнали жінку, котра нещодавно звільнилась з місць позбавлення волі.

На лінію «102» до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 60-річної жінки, котра повідомила, що затримала кишенькову злодійку. До Кафедрального собору на пл.Федорова у м.Мукачеві за кілька хвилин прибув наряд міліції.

Як з`ясували правоохоронці, 24-річна злодюжка має «кримінальне минуле». Нещодавно мукачівка відбувала покарання у в`язниці за аналогічні правопорушення. Проте на шлях виправлення так і не стала, знову взялась за старе.

Так, згодом розповіла підозрювана, коли вона зайшла до храму, то одразу помітила - у підсобному приміщенні нікого не було, а з шафи стирчала жіноча сумка. Тоді «псевдоприхожанка» одразу кинулась до сумки, однак її побачили відвідувачі, які і затримали злодюжку «на гарячому».

Наразі слідчий міськвідділу за крадіжку відкрив кримінальне провадження. Жінка, яка неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців, знову відповідатиме за вчинене згідно з Кримінальним кодексом України. Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ