ІТТ в Ужгороді відремонтовано до європейських стандартів

ІТТ в Ужгороді відремонтовано до європейських стандартів

03.07.14 18:04 0 1199
Умови життя в ізоляторі тимчасового тримання Ужгородського міськвідділу міліції перевірив очільник міліції Закарпаття полковник Сергій Шаранич.

В ізоляторі тимчасового тримання силами працівників служби та за рахунок меценатів було зроблено ремонт відповідно до вимог норм Міжнародної конвенції з прав людини, чинного законодавства України та наказів МВС. На фото можна порівняти стан приміщень до ремонту та після:

В спеціальній установі міліції є шість камер для утримання «спецконтингенту». Кожна з них обладнана окремими ліжками, санвузлом та цілодобовою холодною і гарячою водою.

Є «кімната для підігріву їжі», де кожна особа має можливість зберігати продукти харчування. Варто відзначити, що всі особи забезпечені триразовим гарячим харчуванням.

Наявний «санпропускник», завдяки чому затримані мають змогу дотримуватися елементарних правил особистої гігієни. Зазначимо, що кожен з них забезпечений чистою білизною та засобами гігієни.

Затриманні в ІТТ мають можливість не менше однієї години на добу подихати свіжим повітрям у «прогулянковому дворику», який обладнаний у будівлі.

До:

Після:

Також в даній установі є медичний кабінет, де наявні всі необхідні медичні препарати для надання першої невідкладної допомоги.

Окрім того, ІТТ обладнаний системою відеонагляду у відповідності до правил та умов перебування осіб в спеціальних закладах.

Керівник Управління Сергій Шаранич дав доручення заохотити міліціонерів ізолятора, які безпосередньо брали участь у впорядкування приміщення.

До:

Після:

– Наступне наше з вами завдання – привести до європейських вимог всі такі установи в області, – наголосив очільник Закарпатської міліції.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: У Хмельницькому 16-річний ...

КОМЕНТАРІ