Тренування та оснащення батальйону спеціального призначення "Івано-Франківськ" на особистому контролі керівництва УМВС в області

Тренування та оснащення батальйону спеціального призначення "Івано-Франківськ" на особистому контролі керівництва УМВС в області

03.07.14 17:30 0 1122
Добровольці, які поповнили лави новоутвореного батальйону спеціального призначення проводять щоденні практичні заняття по службовій підготовці. Навчання проходять на базі навчально-тренувального центру «Лисець» під контролем керівництва УМВС в Івано-Франківській області.

Т.в.о. заступника начальника УМВС в області підполковник міліції Руслан Воробйов, який щоденно навідується до батальйону спеціального призначення, відзначив: «В першу чергу дбаємо про екіпірування, а це – форма, взуття та спецзасоби бійців, а утім не менш важливою є і підготовка працівників, тому досвідчені інструктори проводять заняття із тактико-спеціальної, фізичної, медичної та вогневої підготовки і понад півтори сотні бійців, які поділені на чотири групи, відпрацьовують навички зі стрільби, проходять заняття із тактики дій по захопленню та звільненню будівель, заручників, затримання озброєних злочинців. Загалом, робимо все можливе аби хлопці не тільки отримати важливу інформацію, а й змогли застосувати її на практиці».

У батальйоні майже всі бійці служили в збройних силах, тож зараз вони вдосконалюють та згадують свої навички, які отримали під час проходження служби та вдосконалюють їх.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутатська комісія ...
Наступна новина: На Хмельниччині пенсіонер ...

КОМЕНТАРІ