В Чернівецькій області чоловік намагався продати крадений велосипед на очах у власника

В Чернівецькій області чоловік намагався продати крадений велосипед на очах у власника

03.07.14 16:57 0 1058
Як потім з’ясувалось, зловмисники спилили номер на рамі, проте це не завадило власнику впізнати свій засіб пересування навіть здалеку.

Двоколісного коня у 33-річного мешканця обласного центру поцупили ще тиждень тому. Вчора молодий чоловік прогулювався містом та біля одного з гаражів побачив, як невідомий продає його викрадений велосипед.

Він намагався з’ясувати, звідки продавець взяв свій «товар», але той і слухати не схотів та сховав велосипед у гараж.

Після невдалої спроби владнати питання без сторонніх чоловік вирішив, що справедливість мають встановити працівники міліції та зателефонував на спецлінію «102».

На місце події прибули міліціонери відділу державної служби охорони при УМВС області та слідчо-оперативна група Шевченківського райвідділу міліції. Підозрілий продавець в той момент ще не встиг далеко втекти. Тож останньому довелось показати правоохоронцям схований в гаражі велосипед. При огляді встановлено, що номер на рамі велосипеда був навмисно спилений.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі з’ясовують при яких обставинах та ким саме був викрадений велосипед і яку роль у цьому злочині відігравав чоловік, який намагався його продати.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ