Рівненщина: рятувальники стали переможцями «Богатирських ігор»

Рівненщина: рятувальники стали переможцями «Богатирських ігор»

03.07.14 20:54 0 1109
29 червня на майдані Незалежності міста Радивилів в рамках святкування Дня молоді відбулися «Богатирські ігри» серед найміцніших спортсменів району. В запеклій спортивній боротьбі аби визначити найсильнішу команду, учасники змагань перетягували вантажівку, штовхали колесо від трактора, підіймали штангу та переносили 50-кілограмові колоди. Пристрасті на майдані вирували неабиякі. Команди змагалися, не жаліючи ні себе, ні суперника, адже усі вправи виконувалися на час. Нав’язавши суперникам свій стиль гри, з самого початку перегонів лідерство захопила команда 7-ї державної пожежно-рятувальної частини. Сторонньому спостерігачеві годі було б і зрозуміти, що це не професійні спортсмени, адже рятувальники „перекваліфікувалися” на «стронгменів» дуже вдало та продемонстрували усі спортивні та особисті якості, необхідні для успішного виступу. Незважаючи на високу професійну майстерність суперників, рятувальники постійно домінували у турнірі і врешті решт зуміли перетворити свою перевагу на І-ше місце.

Рятувальникам-богатирям Василю Казміруку, Володимиру Перетятку, Олександру Степанюку, Василю Шаблію, Юрію Кадишину та курсанту ЛДУБЖД Святославу Павлюку не легко дався такий високий результат, адже змагатися довелося з найкращими спортсменами спортивно-атлетичних шкіл району. Нагороди переможцям та призерам під оплески багато чисельних глядачів урочисто вручив голова районної державної адміністрації Володимир Кондик.

Варто зазначити, що даний вид спорту не лише загартовує силу волі та зміцнює здоров’я, але й серйозно допомагає у службовій діяльності рятувальників. Результати, що показали працівники Держслужби з НС, не поступаються досягненням їх досвідчених колег з відомих спортивних шкіл. Бійці ДСНС виступали на рівні майстрів спорту, відтак перспектива нових досягнень та рекордів цілком реальна.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині водій буса ...
Наступна новина: У Рівненській області за ...

КОМЕНТАРІ