Рівненська область: рятувальники ДСНС відвідали багатодітні родини вимушених переселенців

Рівненська область: рятувальники ДСНС відвідали багатодітні родини вимушених переселенців

03.07.14 15:08 0 1177
02 липня співробітники Головного управління ДСНС відвідали декілька багатодітних сімей, які прибули із Луганської області на тимчасове проживання в місто Рівне. У мобільну групу увійшли досвідчені психологи та медики ДСНС. У ході спілкування із родиною, у якій виховується п’ятеро дітей, рятувальники роздали подарунки діткам та обговорили із батьками нагальні проблеми та шляхи їх вирішення. Малеча була надзвичайно задоволена такою увагою працівників Служби порятунку. Діти охоче йшли на контакт із психологами і розповідали про своє нове життя та друзів. 02 липня співробітники Головного управління ДСНС відвідали декілька багатодітних сімей, які прибули із Луганської області на тимчасове проживання в місто Рівне. У робочу групу регіонального штабу входили психологи та медики ДСНС. У ході спілкування із родиною, у якій виховується п’ятеро дітей, рятувальники роздали подарунки діткам та обговорили із батьками нагальні проблеми та шляхи їх вирішення. Малеча була надзвичайно задоволена такою увагою працівників Служби порятунку. Діти охоче йшли на контакт із психологами і розповідали про своє нове життя та друзів.

У свою чергу працівники Держслужби з НС запросили дітей на екскурсію історичними місцями Рівненщини. Такі відвідини людей, які були вимушені переселитись на Рівненщину, рятувальники планують проводити і надалі.

Наразі на території Рівненської області перебувають вже 212 сімей, вимушених переселенців з АР Крим, Донецької, Луганської та Харківської областей, з яких 70% поселилися у родичів та друзів,

За допомогою у вирішенні соціально-побутових питань вимушених мігрантів можна звертатися на гарячі лінії контактного центру Рівненської області за номером телефону: 0 800 500 078, Департаменту соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації: (0362) 24-46-27, а також цілодобово до регіонального штабу в обласне Управління ДСНС України за номером: (0362) 26-77-86 або «101».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ