У Луцьку відкривають новий тролейбусний маршрут

У Луцьку відкривають новий тролейбусний маршрут

03.07.14 16:23 0 1093
На шньому засіданні виконавчого комітету розглядалося питання «Про затвердження переліку тролейбусних маршрутів та внесення доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2012 №259-1». Доповідачем з цього питання виступив начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Анатолій Миронюк, який зауважив, що на розгляд присутніх внесено оновлений перелік тролейбусних маршрутів та зупинок громадського транспорту «на вимогу». За його словами, пропонується об’єднати тролейбусні маршрути № 1 та 1 а. Кінцева зупинка знаходитиметься на вулиці Окружній біля підприємства «СКФ Україна». Крім того, буде об’єднано і маршрути № 2 та 2 а.

Також Анатолій Миронюк повідомив, що у місті з’являться нові тролейбусні маршрути № 15 та 15а. Вони курсуватимуть тими ж вулицями, що й нині маршрутні таксі № 15 та 15 а. За його словами, тут буде зменшено кількість автобусів. Анатолій Миронюк повідомив, що поки що одночасно їздитимуть і тролейбуси, і автобуси. Однак, згодом планується, що на цих маршрутах курсуватиме лише електротранспорт. За його словами, це робиться для покращення екологічного стану та здешевлення вартості проїзду для лучан.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що це - хороша ідея. Він зауважив, що хотів би, аби центром міста курсував виключно електротранспорт.

Після обговорення члени виконкому підтримали запропонований проект рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ