В Луцьку цьогоріч відремонтують дорогу на проспекті Соборності та вулиці Вишенського

В Луцьку цьогоріч відремонтують дорогу на проспекті Соборності та вулиці Вишенського

03.07.14 16:45 0 1088
На шньому засіданні виконавчого комітету внесено доповнення до рішення виконавчого комітету від 11.03.2014 № 131-1 «Про затвердження переліків об’єктів, на яких проводитимуться роботи з реконструкції, капітального ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі за рахунок субвенції з державного бюджету» та до рішення виконавчого комітету від 11.03.2014 № 132-1 «Про затвердження переліку об’єктів, на яких проводитимуться роботи з поточного ремонту вулично-дорожньої мережі за рахунок субвенції з державного бюджету». Зокрема, до переліку об’єктів вулично-дорожньої мережі, які ремонтуватимуться цьогоріч додано проспект Соборності та вулицю Вишенського. Заступник директора департаменту ЖКГ Миколак Осіюк повідомив, що роботи на проспекті Соборності розділені на кілька частин, адже кошти на їх виконання надходитимуть з різних бюджетів.

Крім того, планується провести ремонтні роботи на вулиці Вишенського. За його словами, ця вулиця без твердого покриття і тут буде проведено ряд робіт щодо приведення її у належний стан. Кошти на її ремонт будуть виділені з обласного бюджету.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що замовлена проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт проспекту Соборності. Роботи планують розпочати найближчим часом.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Михайло Мочан: "Якщо ...
Наступна новина: За крадіжку автомобіля у ...

КОМЕНТАРІ