На Рівненщині міліціонери вилучили цілий арсенал боєприпасів

На Рівненщині міліціонери вилучили цілий арсенал боєприпасів

03.07.14 15:19 0 1108
Співробітники управління карного розшуку викрили злочинну діяльність 30-річного Олександра з Костополя, який продавав боєприпаси та вибухові речовини.

Чоловік відшукував міни, снаряди та гранати на полігоні в селі Мала Любаша, які залишились там без нагляду після навчань. Знайдені предмети Олександр зберігав у своєму господарстві та з червня 2014 року продавав, як придатні до використання.

Під час спланованої спецоперації міліціонери затримали зловмисника під час збуту п’яти гранат F-1. Крім того, правоохоронці вилучили три протитанкові міни та три артилерійські снаряди. Боєприпаси відправили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС з метою встановлення їх придатності для проведення вибуху.

— Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України, — зазначив заступник начальника УМВС України в Рівненській області — начальник кримінальної міліції полковник міліції Володимир Голубош. — На разі зловмиснику повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Олександр, уродженець Миколаївської області, у 2009 році умовно засуджений за замах на зґвалтування, у 2012 році судимість знята у встановленому законом порядку.

Очко Ольга,

СЗГ УМВС України

в Рівненські області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українські рятувальники ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ