У Володимирі-Волинському вилучили фальсифіковану підакцизну продукцію вартістю 4,3 мільйона гривень

У Володимирі-Волинському вилучили фальсифіковану підакцизну продукцію вартістю 4,3 мільйона гривень

03.07.14 15:41 0 1115
Слідчі Головного управління Міндоходів у Волинській області спільно з працівниками оперативних підрозділів у місті Володимир-Волинський виявили та вилучили з незаконного обігу фальсифіковану підакцизну продукцію орієнтовною вартістю 4 млн 295 тис. грн. Про це йдеться у відповіді на депутатське звернення народного депутата від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Анатолія Вітіва.

Днями народний депутат від ВО "Свобода" Анатолій Вітів скерував депутатське звернення з приводу припинення фактів незаконної торгівлі алкоголем і тютюновими виробами у Володимирі-Волинському.

У відповіді на депутатське звернення щодо цих фактів Головне управління Міндоходів у Волинській області повідомило, що у січні – травні 2014 року слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Волинській області було розслідувано 18 кримінальних проваджень за фактами незаконного виготовлення, зберігання, збуту підакцизних товарів за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених статтею 204 ККУ. За результатами досудового розслідування кримінальних правопорушень вказаної категорії 6 кримінальних проваджень направлено до суду з обвинувальними актами, у яких за наслідками судового розгляду винних осіб притягнуто до кримінальної відповідальності з конфіскацією контрафактної продукції.

Під час досудового розслідування слідчі виявили та вилучили з незаконного обігу фальсифіковану підакцизну продукцію орієнтовною вартістю 4 млн 295 тис. грн.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Хмельниччина: маниковицьке ...

КОМЕНТАРІ