На Хмельниччині затримали кримінальну трійцю, яка жорстоко познущалася над своєю жертвою

На Хмельниччині затримали кримінальну трійцю, яка жорстоко познущалася над своєю жертвою

03.07.14 19:39 0 1094
У Віньковецькому районі ображена жінка хотіла помститися своєму колишньому, який нібито її скривдив. Та трохи перегнула палку. Відтак потерпілий знаходиться в лікарні на межі між життям і смертю, а зловмисниця та двоє її напарників дають покази в міліції.

Криваві розбірки своєму колишньому співмешканцю влаштувала 29-річна жителька одного із сіл Віньковецького району. Жінка стверджує, що 39-річний потерпілий її сильно образив, навіть побив. Але замість того, щоб звернутися із заявою до міліції, вирішила сама розібратися з кривдником. Про допомогу попросила двох знайомих чоловіків, і близько опівночі, озброївшись дерев’яними палицями та металевою арматурою, трійця пішла до будинку, де мешкав потерпілий.

Звісно ж, чоловік відчинив своїй колишній двері, але замість вітання отримав від неї удар палицею по голові. Бідолаха намагався сховатися від нападників у квартирі, але всі троє послідували за ним та страшно побили, не залишивши на своїй жертві живого місця, а після того зникли з місця події.

Сусіди почули з квартири крики та звуки бійки і повідомили про це матір потерпілого. Жінка, яка прибігла на місце події, застала там лише закривавленого сина та негайно викликала «швидку» і працівників міліції.

Наразі чоловік знаходиться у Віньковеціькій центральній районній лікарні у вкрай важкому стані. Лікарі діагностували у нього політравму, множинні переломи ребер, двобічний пневматоракс, відкритий перелом правої гомілки, закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку 1-2 ступеня, які належать до тяжких тілесних ушкоджень.

Жінку та одного із її напарників працівники Віньковецького райвідділу міліції затримали за «гарячими слідами» та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Наразі судом їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Ще один підозрюваний кілька днів переховувався, але правоохоронцям вдалося встановити його місце перебування. Найближчим часом і йому буде обрано міру запобіжного заходу.

Як повідомив заступник начальника Віньковецького РВ УМВС — начальник слідчого відділу Олександр Пустовий, зловмисникам інкримінується скоєння правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 10 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 3-4 липня 2014 року ...
Наступна новина: На Буковині хлопець прийшов ...

КОМЕНТАРІ