На Тернопільщині під час побутової сварки жінка вбила чоловіка

На Тернопільщині під час побутової сварки жінка вбила чоловіка

03.07.14 18:20 0 1112
Нічого окрім біди від пиятики, та ще й сімейної, чекати не доводиться. Бо ж не раз правоохоронцям доводилося дошукуватися правди у справах, коли, будучи на підпитку, хтось із рідних хапався за ніж, чи інші небезпечні предмети, та калічив, а то й вбивав не чужу людину. Чергова трагедія через оковиту сталася днями у райцентрі Кременець.

Про пацієнта із двома проникаючими колото-різаними пораненнями грудної клітки працівників Кременецького райвідділу міліції повідомили лікарі. Аби з’ясувати причини цих, вочевидь не побутових травм, до медичного закладу негайно виїхали оперативники.

Опитати потерпілого міліціонери так і не змогли. Через декілька годин після госпіталізації 30-річний чоловік помер. Однак вдалося з’ясувати, що медиків на місце події викликала власниця будинку. Далі стали відомі й інші обставини, що призвели до загибелі кременчанина.

Як розповів заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Василь Левицький, фатальні травми у розпалі сімейного скандалу, які, до слова, не були рідкістю в сім’ї, чоловікові нанесла дружина. У якийсь момент, коли їй здалося, що словесних аргументів не достатньо, жінка схопилася за ніж і двічі встромила його благовірному в груди.

Що в будинку коїться щось не ладне, почула родичка, в якої подружжя проживало. Жінка кинулася до кухні, звідки лунали крики, однак завадити біді не встигла. Саме вона викликала медиків.

Що стало причиною сварки між подружжям – слідчі встановлюють. Однак красномовним є той факт, що обоє того вечора були напідпитку. А результат сімейного скандалу – три скалічені життя: чоловіка, який передчасно покинув цей світ, жінки, якій доведеться відбувати покарання за скоєне, та їх семирічного сина, який фактично залишився сиротою.

Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). Даний злочин карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Підозрювана, у порядку статті 208 КПК, затримана.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині до місцевих ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ