На Буковині хлопець прийшов позичити грошей, а натомість їх вкрав

На Буковині хлопець прийшов позичити грошей, а натомість їх вкрав

03.07.14 19:42 0 1118
До правоохоронців звернулася за допомогою 82-річна мешканка Глибоцького району. Жінка розповіла, що в неї з дому зникли гроші.

Міліціонери одразу ж відреагували на звернення та провели ряд необхідних оперативно-розшукових заходів. І вже зовсім скоро зловмисника було викрито. Ним виявився 19-річний односельчанин потерпілої.

Хлопець ніде не працює та не навчається. На життя заробляє тимчасовими підробітками. Цього разу молодик ходив селом, щоб позичити у когось грошей. Всі йому відмовляли, знаючи його спосіб життя. І от він дійшов до будинку постраждалої. Бабусі вдома не виявилося. Покрутившись недовго на подвір’ї, зловмисник помітив привідкрите вікно. Не довго роздумуючи, він заліз у дім пенсіонерки. Там влаштував справжній розгром. Поперекидав речі, повисовував шухляди. Цінності шукав поспіхом, бо в будь-яку хвилину могла повернутися господарка. І таки знайшов банку, в якій старенька зберігала гроші. Всього там було 2 500 гривень. Отримавши бажане, молодик втік з місця події.

Але тепер йому доведеться відповідати за скоєне. Адже за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Глибоцького райвідділу Артем Куцак. Слідство триває. Зловмисника перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території району.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: у ...

КОМЕНТАРІ