Аби не відповідати за порушення Правил дорожнього руху, буковинець заявив в міліцію, що його авто викрали

Аби не відповідати за порушення Правил дорожнього руху, буковинець заявив в міліцію, що його авто викрали

03.07.14 21:25 0 1128
Повідомлення до Сокирянського райвідділу міліції надійшло близько 5 години ранку. Правоохоронці кинулися на пошуки авто. Одразу ж стало відомо, що автомобіль межі області не покидав. Та й працівники усіх найближчих заправок такого транспортного засобу не бачили.

Завдяки злагодженій роботі міліціонери таки знайшли розшукувану автівку. Вона стояла на узбіччі дороги, ключі були в замку запалювання. Під час спілкування із правоохоронцями, заявник таки розповів усю правду.

Виявляється, чоловік напередодні добряче погуляв із друзями. Повертався додому вже п’яним. Але за кермом власної автівки. І дорогою помітив працівників Державтоінспекції Буковини, які патрулювали неподалік. Він злякався, що міліціонери помітять його стан і доведеться відповідати за порушення Правил дорожнього руху. Далі уявив, що вдома йому скаже на це дружина. І твердо вирішив: треба негайно тікати. Він з’їхав з дороги, залишив ключі в авто та пішов додому.

Чоловік тихенько зайшов на подвір’я, відкрив ворота та навшпиньках пішов спати. Вже вранці разом із дружиною болісно переживав втрату авто. Адже все вказувало на те, що автомобіль викрали. Тоді й подзвонили на 102, - розповів начальник Сокирянського райвідділу УМВС Юрій Незвищук.

Але афера чоловіка не вдалася. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 383 (Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Про скорочення штатної ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ