Працівник Управління ДСНС в області – переможець обласного конкурсу молодіжного лідерства «Молодий лідер Прикарпаття - 2014» у номінації «Кращий молодий рятівник»

Працівник Управління ДСНС в області – переможець обласного конкурсу молодіжного лідерства «Молодий лідер Прикарпаття - 2014» у номінації «Кращий молодий рятівник»

03.07.14 21:07 0 1093
Щорічно в нашій країні в останню неділю червня відзначається День молоді – свято творчості і натхнення, енергії і запалу, пошуків і реалізації найсміливіших сподівань. З нагоди свята, 1 липня в приміщенні Івано-Франківської ОДА відбулося нагородження найкращих молодих людей Прикарпаття за вагомий внесок у політичне, культурне, соціальне життя, реалізацію державної молодіжної політики. Відкриваючи урочистості, заступник голови Івано-Франківської ОДА Сергій Адамович зазначив, що молодь – це майбутнє нашої країни, і саме від неї залежить процвітання, добробут і прогрес на шляху європейської інтеграції.

У святковій урочистій обстановці відбулося нагородження грамотами голови ОДА, грамотами департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту ОДА, а також дипломами і відзнаками кращих за результатами обласного конкурсу молодіжного лідерства «Молодий лідер Прикарпаття - 2014».

Приємно, що серед кращих представників обласного конкурсу молодіжного лідерства «Молодий лідер Прикарпаття - 2014» у номінації «Кращий молодий рятівник» був відзначений і працівник Управління ДСНС в області – начальник ДПРЧ-4 смт. Богородчани капітан служби цивільного захисту Михайло Семенців. Отримуючи цю нагороду, Михайло Семенців зазначив, що дане відзначення спонукає його до подальшого вдосконалення професійної майстерності і до нових звершень.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Італії завершилася ...

КОМЕНТАРІ