Луцька ОДПІ: перестали бути прибутковими – подайте декларацію

Луцька ОДПІ: перестали бути прибутковими – подайте декларацію

03.07.14 20:35 0 1135
Відповідно до пп. 16.1.3. п. 16.1 статті 16 Податкового кодексу платник податків зобов’язаний подавати до контролюючих органів у порядку, встановленому податковим та митним законодавством, декларації, звітність та інші документи, пов’язані з обчисленням і сплатою податків та зборів.

Платник податку на прибуток, який протягом звітного року виключений із Реєстру неприбуткових організацій та установ, положення про який затверджено наказом Мінфіну України від 12.03.2013 р., № 37, має подати після закінчення звітного (податкового) року до територіального органу Міндоходів України, в якому перебуває на обліку, таку звітність: податковий звіт про використання коштів неприбуткових установ та організацій, форму та Порядок складання якого затверджено наказом Міндоходів України від 27.01.2014 р. № 85, та податкову декларацію з податку на прибуток підприємства, форму якої затверджено наказом Міндоходів України від 30.12.2013 року № 872.

При цьому, у звіті відображаються дані податкового обліку за період застосування окремих правил оподаткування прибутку, а в декларації – за період застосування загальних правил оподаткування прибутку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ