На Тернопіллі ліквідовано пожежу на Малашівському сміттєзвалищі

На Тернопіллі ліквідовано пожежу на Малашівському сміттєзвалищі

03.07.14 19:26 0 1080
Через суху теплу погода, що встановилася на Тернопіллі, знову постає одна із найгостріших проблем літнього періоду – горіння сміття та побутових відходів.

Так, 1 липня о 22:50 на номер «101» Служби порятунку надійшло повідомлення про горіння сміття на Малашівському сміттєзвалищі. Площа пожежі становила близько 500 м.кв.

Гасіння подібних загорань є доволі складним, адже під час горіння твердих відходів вогонь доволі швидко поширюється всередині сміттєвого масиву і по його поверхні. Частинки, що горять розповсюджуються вітром на значні відстані, що може загрожувати виникненням нових осередків загорання, поширювання пожеж на населені пункти, господарчі об’єкти, сільськогосподарські угіддя, лісові масиви. При цьому горіння сміття супроводжується великою кількістю диму та, як наслідок, задимленням значної території.

Зусиллями рятувальників чергового караулу 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління пожежу було успішно ліквідовано. Причини її виникнення та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ІТТ в Ужгороді ...
Наступна новина: На Хмельниччині у ...

КОМЕНТАРІ